CELTIC FESTIVAL -Saturday, April 1

Pavillion/South Stage - Saturday, Apr			
Time Slot	Time	Set Length	
1	10:00 - 10:35 AM	35 minutes	
2	10:45 - 11:20AM	35 minutes	
3	11:30 - 12:05 AM	35 minutes	
4	12:15 - 1:00 PM	45 minutes	
5	1:00 - 1:45 PM	45 minutes	
6	1:55 - 2:40 PM	45 minutes	
7	2:50 - 3:35 PM	45 minutes	
8	3:45 - 4:15 PM	35 minutes	
9	4:20 - 5:05 PM	45 minutes	
Evening	5:30 - 7:00 PM	90 minutes	

North (Casements) Stage, Saturday -			
Time Slot	Time	Set Length	
1	10:00 - 10:35 AM	35 minutes	
2	10:40 - 11:15 AM	35 minutes	
3	11:25 - 12:00 noon	35 minutes	
4	12:05 - 12:40 PM	35 minutes	
5	12:50 - 1:20 PM	30 minutes	
6	1:30 - 2:00 PM	30 minutes	
7	2:15 - 2:50 PM	35 minutes	
8	2:55 - 3:30 PM	35 minutes	
9	3:40 - 4:15 PM	35 minutes	
10	4:25 - 5:00 PM	35 minutes	
	STAGE CLOSED		

River Stage, SATURDAY - April 15th				
Time Slot	Time	Set Length		
1	10:00 - 10:45 AM	45 minutes		
2	10:50 - 11:30 AM	40 minutes		
3	11:40 - 12:20 PM	40 minutes		
4	12:30 - 1:15 PM	45 minutes		
5	1:25 - 2:05 PM	40 minutes		
6	2:15 - 2:55 PM	40 minutes		
7	3:00 - 3:35PM	35 minutes		

8	3:40 - 4:15 PM	35 minutes
9	4:20 - 5:00 PM	40 minutes
	STAGE CLOSED	

Fortunato Stage, SATURDAY - April				
Time Slot	Time	Set Length		
1	10:00 - 10:40 AM	40 minutes		
2	10:50 - 11:30 AM	40 minutes		
3	11:50 - 12:30noon	40 minutes		
4	12:40 - 1:20 PM	40 minutes		
5	1:30 - 2:10 PM	40 minutes		
6	2:20 - 3:10 PM	40 minutes		
7	3:20 - 4:00 PM	40 minutes		
8	4:15 - 5:00 PM	45 minutes		
	STAGE CLOSED			

Session	n - Workshop	Tent - Saturday
Time Slot	Time	Set Length
1	10:00 - 10:55 AM	55 minutes
2	11:00 - 11:55 AM	55 minutes
3	12:00 - 12:55 PM	55 minutes
4	1:00 - 1:55 PM	55 minutes
5	2:00 - 2:55 PM	55 minutes
6	3:00 - 3:55 PM	55 minutes
7	4:00 - 5:00 PM	60 minutes
8	5:00 - 6:00 PM	60 minutes

Note: The Host Musicians may be cor so give them a few minutes to get to

- April 15th, 2023

l5th - 10am - 7pm

il 15th - 10am - 7pm

Performer

Backintyme

Aisling Grove

Brian Smalley

Daytona Beach Pipes and Drums - Parade of the Tartans

Ennis Pruitt

Mrs Murphy'sChowder

Danny Patnode

Daytona Beach Pipes and Drums

West of Galway

SEVEN NATIONS

April 15th - 10am - 5:00pm

Performer

Glengariff Duo

McIntyre

Eddie O'Donnell

Scottish Country Dancers

MacNamarras Hurrah

Bob Lusk

Ormond Beach Performing Arts Center Dancers

Brendan Nolan

Mrs Murphy'sChowder

Brian Smalley

- 10am - 5:00pm ACOUSTIC STAGE

Performer

St Pete Shanties

Danny Patnode

Dulcinea

Brendan Nolan

VGO

Aisling Grove

The Malones

15th - 10am - 5:00 pm

Performer

The Malones

VGO

McIntyre

Brian Smalley

Dulcinea

Eddie O'Donnell

St Pete Shanties

BackinTyme

, April 15th - 10am - 5pm

Host

Celtic Session with Dulcinea

Session Guitar Backup workshop with Enis Pruitt

Celtic Session with Mrs Murphys Chowder

St Pete Shanties

Mandolin Workshop - Ennis Pruitt

Celtic Session with McIntyre

Celtic Session with Aisling Grove

Stage Closed

ning from other stages that they just performed on

the jam tent - go ahead and start if you wish